barttbart Opublikowano 13 Maja 2012 #1 Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) jak w tytule mam obecnie abonament W-3.6 chcialbym obniżyc koszty ponieważ nie palę zbyt dużo gazem ,jest abonament z deklarowaną ilością zużycia 1200m3,W-2.2.To by mi pasowało na przesylowej oplacie stalej mam 75 taniej co dwa miesiace,.pytanie czy można to zrobić i jak ,może ktoś ma doswiadczenie w takich sprawach.dzieki za wyrozumiałośc jestem malo biegly w tych sprawach.pozdrawiam Edytowane 13 Maja 2012 przez barttbart Cytuj
automatyk Opublikowano 13 Maja 2012 #2 Opublikowano 13 Maja 2012 to idzie z automatu jesli przez cały rok nie zuzyjesz 1200m to z automatu w miesiacu lutym masz zmiane taryfy ,działa to w każdą stronę moze się zdazyć że zostanie ta sprawa pominieta bo system moze nie wygenerowac zmiany taryfy wtedy w lutym po pierwszym rachunku nalezy iśc do regionalnego dystrybutora i upomnieć się o swoje i od ręki to zmienią bo są do tego zobligowani Cytuj
barttbart Opublikowano 14 Maja 2012 Autor #3 Opublikowano 14 Maja 2012 dzięki,dziś do nich dzwonilem i rzeczywiście masz rację,przepraszali za ,,bląd systemu'' obiecali też wystwawić faktury korygujące Cytuj
automatyk Opublikowano 14 Maja 2012 #4 Opublikowano 14 Maja 2012 no niestety trzeba swojego pilnować ale nie robia problemów jak kiedyś pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi