Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fuego.pl Jakieś Opinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar zamówić piec Atmosa na fuego.pl i muszę zrobić przedpłatę na konto.

Ktoś słyszał coś o tym sklepie? Nie chciałbym później szukać gdzieś moich pieniędzy wink.gif

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sklep dość długo w sieci co świadczy na jego korzyść. Wg mnie mało ryzykowny zakup.

Opublikowano

Witam,

Kupowałem w "fuego", profesjonalna obsługa, kontakt telefoniczny, dobrze zabezpieczony towar, myślę, że spokojnie możesz kupować. Miałem podobne wątpliwości, dziwna nazwa sklepu, ale sklep jest w porządku.

Pozdrawiam Andrzej

Opublikowano

potwierdzam, kupowałem u nich w wakacje 2 zbiorniki i zawór 4d - rzadnych problemów, poinformowali telefonicznie o nadani przesyłki oprócz potwierdzenia mailowego.

Opublikowano

Witam wszystkich

Ostatnio mialem awarie pieca FEX (ferrum) , zaczal cieknac, a ze wczesniej mialem piec DAKON-a i ten sprawowal sie OK, do czasu slynnej powodzi (jestem z poludnia polski) i poznie niestety caly zardzewial, jak to sie mowi, "rudy go zezarl" kupilem fexa. Ale ten piecyk bez powodzi wytrzymal zaledwie niecale 5 lat ;) i teraz stanalem przed dylematem co kupic, wiec wybralem DAKON-A.

I tu musze pochwalic firme fuego.pl, gdyz obdzwaniajac inne sklepy internetowe i pytajac sie o czas dostawy, wiekszosc mowila ze 2-3 tyg a nawet wiecej.

Jedynie w fuego.pl po rozmowie telefonicznej, gosc mnie zapewnil, ze piec bede mial na wtorek ( tj dzisiaj 30.09.2008 ) a zamawialem w czwartek (25.09.2008). Ne liczac soboty i niedzieli , to od zamowienia do dostarczenia pieca, minelo 2-3 dni

I dzisiaj przyjechal kurier, z piecykiem, ladnie go wypakowal tam gdzie chcialem (mial wozek widlowy)

Ogolnie polecam ta firme za dotrzymanie terminu , za rzetelnosc, no i f-me kurierska ktora dla nich przewozi !

Pozdrawiam Wszystkich JK

p.s.

Piecyk dotarl w stanie nienaruszonym, ladnie zapakowany na palecie, owiniety folia ochronna.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za odpowiedzi. Rzeczywiście obsługa telefoniczna bardzo dobra, można sobie porozmawiać ;)

Zamawiam piecyk.