Roman1987 Opublikowano 5 Września 2011 #1 Opublikowano 5 Września 2011 Witam, Miałbym prośbę do ludzi zaznajomionych z tematem grzejników aluminiowych. Otóż mam na sprzedaż poniższy grzejnik z logo galopującego konia i niestety mimo poszukiwań za pomocą wujka google nie udało mi się odnaleźć jaka to firma? Proszę o pomoc w odgadnięciu jakiego producenta jest ten grzejnik, ponieważ chciałbym go sprzedać a do tego jest mi potrzebna wiedza przez kogo został wyprodukowany.... z góry dziękuję. Cytuj
Ryszard Opublikowano 5 Września 2011 #2 Opublikowano 5 Września 2011 Witam, Dżokeja na koniu ma w swoim logo firma Brugman produkująca grzejniki. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć, czy ten konkretny grzejnik został przez nich wyprodukowany. Pozdrawiam. Cytuj
Roman1987 Opublikowano 5 Września 2011 Autor #3 Opublikowano 5 Września 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Wygląda, że to logo tej właśnie firmy. Cytuj
Gość aris Opublikowano 18 Listopada 2011 #4 Opublikowano 18 Listopada 2011 też myśle że to brugman - rodzice takie maja, to samo logo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi