Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klimosz - Beznadziejny Serwis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorszej obsługi serwisowej niż u Klimsza nie spotkałem. W grudniu zgłosiłem mailem do Centrum Serwisowego usterkę sterownika. Żądnego odzewu, potwierdzenia nic. Usterka nie jest krytyczna więc nie ponaglałem. Zadzwoniłem chyba po miesiącu, okazało się mają sprawę zarejestrowaną. Była sobota, obiecali zająć się w poniedziałek. Do tej pory nikt się nie odezwał. W międzyczasie wysłałem kolejnego maila, nikt nic nie odpowiedział. Jednym słowem ? beznadzieja.

Opublikowano

Ja zgłosiłem reklamacje w listopadzie... piszczal mi podajnik... miał przyjechać serwisant... nawet dostałem bezpośredni numer do serwisanta... ale jak to serwisant miał ciągle dużo zleceń albo pogoda była zła... i tak czekałem czekałem aż podajnik przestał samoistnie piszczeć i już do nich nie dzwoniłem ale od listopada nikt się u mnie nie pojawił więc zlecenia chyba jeszcze nie zamknęli a ja nie mam zamiaru odwoływać... sprawdzę kiedy i czy w ogóle się ktoś pojawi...

Tym samym przekonali mnie żeby już nie kupować pieca KLIMOSZ bo to żadna rewelacja (raczej przereklamowana firma) i jakość wykonania też wiele do życzenia pozostawia...

Opublikowano

Może lepiej odwołaj tego serwisanta bo jak się w końcu zjawi i nie stwierdzi usterki to zapłacisz koszt dojazdu i kto wie co jeszcze.

Opublikowano
  • Autor

Nikt nie przyjedzie bez wielokrotnego kontaktu (dzwonienia) do serwiseu. Zastanaia mnie co by się działo gdyby usterka była poważna.

Edytowane przez kadbra

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gorszej obsługi serwisowej niż u Klimsza nie spotkałem. W grudniu zgłosiłem mailem do Centrum Serwisowego usterkę sterownika. Żądnego odzewu, potwierdzenia nic. Usterka nie jest krytyczna więc nie ponaglałem. Zadzwoniłem chyba po miesiącu, okazało się mają sprawę zarejestrowaną. Była sobota, obiecali zająć się w poniedziałek. Do tej pory nikt się nie odezwał. W międzyczasie wysłałem kolejnego maila, nikt nic nie odpowiedział. Jednym słowem ? beznadzieja.

WITAM Kadbra

Jakoś nie chce Mi się wierzyć w to co piszesz.Współpracuje z ta firmą od kilku lat i nigdy nie miałem takich kłopotów.Proszę podaj numer urządzenia to postaram się dopytać o co chodzi.....

pozdrawiam

Gronek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za ofertę, ale w końcu trafiłem na osobę, która załatwiła reklamację. Od momentu nawiązania kontaktu z tą osobą wszystko potoczyło się zupełnie inaczej, szybko, sprawnie, profesjonalnie.

Pozdrawiam