adamasz Opublikowano 29 Stycznia 2011 #1 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam - po ostatnich zmianach na forum, stronka www.info-ogrzewanie.pl serwuje mi ciągle ten sam zestaw tematów od wielu dni jako 'Ostatnio na Forum' :D Czy macie to samo??? A może to jakieś błędy adresu strony? Czy też nowe ze starym się nie dogaduje :huh: PozdrA Cytuj
piotrek automatyk Opublikowano 30 Stycznia 2011 #2 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kliknij w "Wyświetl nową zawartość". Cytuj
marcin Opublikowano 30 Stycznia 2011 #3 Opublikowano 30 Stycznia 2011 To jest do poprawy :D W poniedziałek będzie już aktualne :huh: Cytuj
Andrzej_M_ Opublikowano 30 Stycznia 2011 #4 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam. Marcin mam problem z wyświetlaniem historii postów danego forumowicza. ( wyświetla mi tylko kilka ostatnich postów ) Nie mam pojęcia czy to tylko mój problem, czy coś z Twojej strony ( ja używam internet eksploer ) Pozdrawiam Andrzej Cytuj
marcin Opublikowano 30 Stycznia 2011 #5 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Po wejściu na profil użytkownika należy kliknąć link "Pokaż moją zawartość" lub w temacie kliknąć małą ikonkę obok użytkownika a następnie w oknie, które się pojawi ostatnią z 4 dolnych ikonek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi