czaki142 Opublikowano 19 Marca 2010 #1 Opublikowano 19 Marca 2010 Witam szanownych forumowiczów. Jestem na etapie planowania instalacji w swoim budowanym domku. Obecnie zastanawiam sie nad wyborem grzejników. Jakie polecacie, które są lepsze? Ogrzewanie bedzie z kotła z podajnikiem na eko groszek, plus rozdzielacze. Nie wiem na jakie grzejniki sie zdecydowac, mówią ze jesli są miedziane rury to aluminium lepiej nie zakładac, a beda na dojsciach do rozdzielaczy. Czy lepsze stalowe, jednak ze wstępnego rozeznania widze ze aluminium jest sporo tańsze. Proszę o opinie. Cytuj
jareckijaro Opublikowano 19 Marca 2010 #2 Opublikowano 19 Marca 2010 Dziwie się bo jak ja się rozeznałem to ceny płytowych a aluminiowych były podobne. Ja też nad wyborem się zastanawiałem, padło na płytowe, ale szczerze przyznam że na wybór miała wpływ estetyka (płytowe bardziej się podobają) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi