wysand Opublikowano 16 Marca 2010 #1 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam.Laik w temacie jw. Możliwe są trzy opcje montażu pomp w instalacji; na rurociągu w pionie, w poziomie lub być może jest to bez znaczenia. Chodzi mi o to czy są jakieś przeciwwskazania do konkretnego podłączenia. Oraz jeszcze jedno pytanie - pompy lepiej zamontować na wyjściu czy na powrocie? Instalatorzy mają chyba fachową wiedzę i oświadczenie, proszę o pomoc. Cytuj
zdzislawnl Opublikowano 16 Marca 2010 #2 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam Pompa moze byc zamontowana w pionie lub poziomie ale trzeba zwrocic uwage na to zeby wirnik silnika pompy znajdowal sie zawsze w pozycji poziomej Ja jestem zwolennikiem montazu pmpy na wyjsciu Cytuj
samouk Opublikowano 16 Marca 2010 #3 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam lepiej na zasilaniu...CO jesli chodzi o położenie pomp zajrzyj tu w dołączone plik: pozdrawiam 00304040_0.pdf indexlll.pdf pompa_obiegowa_lfp_leszno_instrukcja.pdf pompa40_nasza.pdf wilo_TOP_S_SD_pl.pdf Cytuj
wysand Opublikowano 16 Marca 2010 Autor #4 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam lepiej na zasilaniu...CO jesli chodzi o położenie pomp zajrzyj tu w dołączone plik: pozdrawiam I stała się jasność.Wielkie dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi