marcin Opublikowano 20 Lipca 2006 #1 Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam na naszym forum użytkownika cieplo. Zapraszam do wypowiedzi. :) Marcin.
jerryk Opublikowano 14 Lutego 2007 #2 Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam :) wyrazy uznania dla założycieli i moderatorów ciężko znależdż to forum w internecie/trafiłem przypadkiem/-gdyby może były jakieś banerki/odnośniki/ na stronach producentów branż zwiazanych z tematem,stronek z ochroną środowiska,ekologią itp Może warto-by poszerzyć forum o temat"kolektory słoneczne"-b.dużo ludzi się tym interesuje.Gdyby jeszcze istniała możliwość publikacji zdjęć,schematów. :arrow: :idea: Pozdrawiam
marcin Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor #3 Opublikowano 14 Lutego 2007 Witaj jerryk. Temat kolektorów słonecznych faktycznie jest ciekawy i znajduje się w zakresie tematycznym naszej strony - dzięki za pomysł. Co do popularności strony - działamy dopiero pół roku i z pewnością dlatego trudno nas znaleźć - ale jest coraz lepiej. Bannerki - trochę działam w branży internetowej i wiem, że na wymianę nikt nie pójdzie (strona mało popularna) a pieniędzy na to wydawać nie będziemy, bo się nie opłaca (banery to przeżytek) - a odnośniki umieszczamy na innych stronach. Będzie lepiej. Pozdrawiam.
kazimip Opublikowano 6 Sierpnia 2007 #4 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam przyjemność powitać wszystkich użytkowników oraz Moderatora tego jakże interesującego mnie forum.jestem właścicielem domu jednorodzinnego o pow.250 m2 .W chwili obecnej mam zamiar przeprowadzić małą "rewolucję" w kotlowni z tej racji wdzięczny będę o informacje dotyczące kociołków retortowych. Powitanie troche przydługie ale cóż taki problem. pozdrawiam wszystkich kazimip.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.