Rydlik Opublikowano 19 Grudnia 2022 #1 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Cześć, na ekranie regultora w historii usterek mam coś takiego? Nie mogę nigdzie znaleźć informacji co to za błąd i jak go skasować? Cytuj
vps1 Opublikowano 24 Grudnia 2022 #2 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Jakim urządzenie steruje sterownik ? Cytuj
Rydlik Opublikowano 24 Grudnia 2022 Autor #3 Opublikowano 24 Grudnia 2022 steruje vaillantem ecotec plus do tego jest vr71 i dwa obiegi podłogi na dwa mieszacze Cytuj
AndrzejZaborski Opublikowano 29 Grudnia 2022 #4 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Oznacza on, że wystąpił problem z elektroniką kotła, który uniemożliwia jego normalne działanie. Jeśli chcesz skasować ten błąd, należy: Upewnij się, że kocioł jest wyłączony i odłączony od zasilania. Odkręć pokrywę kotła, aby dostać się do elektroniki. Znajdź przycisk resetowania na elektronice kotła i naciśnij go, aż usłyszysz charakterystyczny dźwięk. Odczekaj kilka sekund, a następnie ponownie podłącz kocioł do zasilania. Sprawdź, czy błąd został skasowany i czy kocioł działa prawidłowo. Jeśli błąd nadal występuje lub jeśli masz jakiekolwiek inne problemy z kotłem, zalecamy skontaktowanie się z autoryzowanym serwisem Vaillant. Specjaliści z serwisu są odpowiednio przeszkoleni i posiadają odpowiednie narzędzia, aby pomóc Ci w rozwiązaniu problemu. audytpsychologiczny.pl Będzie ciepło.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi