wlodzimierzturek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 prosił bym opinie na temat kotła dwupaliwowego,mam zamiar założyć dolniaka,albo podajnikowca na pellet i groszek,mam zamiar zakupić Dragon,Biadała,Sekom który polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kijasr Opublikowano 21 Kwietnia 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Ja polecam sekoma sam używam no i producent pomoga w doborze i ustawieniach. Co u innych producentów nie uświadczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodzimierzturek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 ktos polecał mi też maline, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek3773 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 #4 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 W dniu 21.04.2022 o 17:48, Kijasr napisał: Ja polecam sekoma sam używam no i producent pomoga w doborze i ustawieniach. Co u innych producentów nie uświadczysz. Brałem scampa od pośrednika to tak różowo z pomocą nie było .ale z kotła .a właściwie jego pracy i sterownika jestem zadowolony. Skzp full Wypite przy tym 2 skrzynki piwa ze trzy łiskacze i trochę godzin zarwanych i wreszcie spalanie jak i zużycie jest zadowalające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieklorz Opublikowano 25 Kwietnia 2022 #5 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 @wlodzimierzturek Widzę,że masz w nicku Turek, jak to miejscowość, to wsiądź w samochód i podjedź, 65km Ja pracuje sekom, pogadamy na miejscu, zobaczysz, pokażę sterowniki i ich obsługę. Takim kotłem z tym palnikiem pelletem ogrzewam także swój dom. Sterownik jest zawsze ustawiany wyjściowo pod moc kotła. Zadzwonić tylko na numer biurowy i chociaż dzień wcześniej sie umówić, tak, abym akurat ja był na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.