Ligers Opublikowano 17 Kwietnia 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Cześć. Kupiłem dom z piecem na którym nie ma tabliczki znamionowej , nie wiem który to model Ogniwa ani jaka moc . Da się to jakoś rozpoznać inaczej ? Nawet nie wiem co zgłosić w gminie 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luceo Opublikowano 17 Kwietnia 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 wygląda na stare Ogniwo Eco wycofane już z produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligers Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Ciekawe z którego może być roku. Ale czuje ze wpakowałem się odrazu na wymianę … szkoda ze sprzedający zapomniał o tym wspomnieć 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gersik Opublikowano 18 Kwietnia 2022 #4 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nie starszy niż 2015. Jeśli nie ma oryginalnej tabliczki to pewnie jest pozaklasowy, ale brak tabliczki to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panstan Opublikowano 18 Kwietnia 2022 #5 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 http://www.ogniwobiecz.com.pl/wp-content/uploads/2015/06/se_eko.pdf Jeśli data jest ok,to możesz w woj.śląskim eksploatować go do 1 I 2026. Akurat tabliczka jak kolega @gersik wspomniał to nie problem, urzędnik jest zobowiązany interpretować na korzyść mieszkańca.Teoretycznie. Jakąś naklejkę masz,więc nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.