marcin Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #101 Opublikowano 19 Listopada 2017 Witamy na forum. Cytuj
Brezniew Opublikowano 27 Listopada 2017 #102 Opublikowano 27 Listopada 2017 Witam wszystkich. Trafiłem tutaj w poszukiwaniu informacji i już mi się podoba :) Bardzo możliwe że niedługo będę użytkownikiem kotła gazowego. Pozdrawiam Cytuj
mario68 Opublikowano 1 Grudnia 2017 #103 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam wszystkich serdecznie :) Cytuj
Marcelio Opublikowano 10 Grudnia 2017 #105 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam serdecznie i pozdrawiam całą administrację jak również wszystkich uczestników forum. Trafiłem tutaj poprzez poszukiwanie informacji na temat ustawienia kotła na pelet, który to już zaczął ogrzewać nasz nowy dom zakupiony od dewelopera. Na chwilę obecną jeszcze w nim nie mieszkamy, bo czeka nas jeszcze wykończeniówka. Będziemy w nim mieszkać we czworo - żona, Ja i dwójka naszych synów 5 i 3 lata. Starszy w wieku dwóch lat został zdiagnozowany jako dziecko autystyczne i to ze względu na niego zdecydowaliśmy się kupić dom bliżej większego miasta,do którego defakto dowozimy obydwóch chłopców do przedszkola 40 km w jedną stronę. Robimy około 60 tyś.km/rok. Większość naszego domowego budżetu pochłaniają dojazdy, serwisowanie auta, terapie i różne z tym związane. Doszliśmy więc do wniosku, że w zamian za dojazdy damy radę spłacić kredyt i reszta już się potoczyła do przodu. Całe życie mieszkaliśmy na wsi i nigdy nam się nie śniło że będziemy musieli się stąd wyprowadzić, ale życie pisze scenariusz po swojemu i trzeba czasem się jemu podporządkować. Raz jeszcze pozdrawiam wszystkich, Marcin. Cytuj
DaroGrudziądz Opublikowano 27 Grudnia 2017 #106 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Również chciałem się ze wszystkimi przywitać, i pozdrowić przy okazji Cytuj
DaroGrudziądz Opublikowano 27 Grudnia 2017 #107 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam wszystkich, pozdrawiam z Grudziądza miasta zagrożonego smogiem, chcę przyczynić się do ekologicznego ogrzewania ale to nie takie łatwe bez wydania góry pieniędzy więc czytam wasze forum i szukam ciekawych rozwiązań Cytuj
Bambi Opublikowano 2 Stycznia 2018 #109 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam wszystkich serdecznie. Pozdrowienia ze śląska. Okolice Pszczyny. Cytuj
viscaelbarca Opublikowano 15 Stycznia 2018 #110 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Witam wszystkich na forum, trafiłem tutaj przypadkiem bo sporo ciekawych tematów udało mi się już przeczytać anonimowo, pozdrawiam Cytuj
major742 Opublikowano 19 Stycznia 2018 #111 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam Wszystkich.Bardzo interesująca strona, mam nadzieje że sie dużo dowiem. Pozdrawiam Cytuj
wróbel75 Opublikowano 4 Lutego 2018 #112 Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam Wszystkich Forumowiczów. Mam na imię Piotrek i pozdrawiam z okolic Szczecina. Cytuj
vlad1431 Opublikowano 4 Lutego 2018 #113 Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam Wszystkich Serdecznie! Mieszkam pod Krakowem. Forum przeglądam od kilku miesięcy, ale pomimo tego że kwestie ogrzewania od zawsze mnie interesowały, większość tematów tutaj, to dla mnie kosmos. Ale zagłębiam się. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj
makra Opublikowano 7 Marca 2018 #117 Opublikowano 7 Marca 2018 Witam i pozdrawiam. Jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego. Takie forum to skarb. Czytam różne tematy od ponad roku. Cytuj
mars721 Opublikowano 11 Marca 2018 #118 Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam szanownych Forumowiczów jak i Administarora. Mam na imię Łukasz i jestem z lublina. Pracuje jako monterem sanitarnym od 6 lat ,pracowałem zarówno w małej jak i dużej firmie instalacyjnej (obecnie). Trafiłem tutaj na forum bo chciałbym poszerzyć swoją więdze w tej trudnej profesji .. jak też pomagać o ile mi wiedza i doświadczenie pozwoli... Pozdrawiam Edytowane 11 Marca 2018 przez mars721 Cytuj
janciownik Opublikowano 7 Września 2018 #119 Opublikowano 7 Września 2018 Witam wszystkich Szanownych Forumowiczów - trafiłem tutaj przypadkiem, szukając info o kotle, ale myślę że pobędę tu dłużej ;) Pozdrawiam Janciownik Cytuj
Tabacman Opublikowano 27 Września 2018 #121 Opublikowano 27 Września 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich ;) Cytuj
Tartu Opublikowano 11 Października 2018 #123 Opublikowano 11 Października 2018 Dzień dobry wszystkim:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi