mac65 Opublikowano 5 Marca 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Znalazłem coś takiego i chcę to dobrze zinterpretować . Co oznaczają cyfry i napis pod nimi bo trochę niewidoczny ale i tak nie wiem co oznaczają te litery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emilien Opublikowano 6 Marca 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Słupek oznaczający linie telekomunikacyjną. Litera "Ł" na słupku od Łączność . Często są pomalowane na pomarańczowo, ten też był jeszcze farba została. Co do cyfr zapewne służą do identyfikacji danej linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac65 Opublikowano 6 Marca 2022 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Dzięki . to by sie zgadzało bo na mapach jest linia telefoniczna , trochę pogrzebałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.