Rafalrick Opublikowano 7 Stycznia 2022 #1 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witam, bardzo proszę o pomoc w identyfikacji urządzeń. Niestety posiadam znikomą wiedzę w tych kategoriach. Pozdrawiam Rafał Cytuj
mac65 Opublikowano 7 Stycznia 2022 #2 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Pierwsza fotka to jakiś wielozawór prawdopodobnie do powietrza albo odpowietrzania np układów hamulcowych Drugi wygląda na klucz zaciskowy do zarabiania rurek być może przewodów hamulcowych albo ogólnie hydraulicznych twardych . Trzeci nie wiem . Czwarta fotka to krzyżak od wału napędowego Piąta znowu jakiś zawór Piąta fotka wydaje mi sie powiązana z szósta i jeśli to logo jest autentyczne to mogą to być elementy jakiejś blokady mechanicznej wózka inwalidzkiego . chociaż inna myśl to te rolki gdzieś mi się w głowie kojarzą nie wiem czy nie przy okazji tensometra do linek ale zabij nie pamiętam a może do szprych . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi