Krzysztof2401 Opublikowano 11 Grudnia 2021 #1 Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem nowy na forum więc na wstępie witam wszystkich palaczy 🙂. Jak w temacie sprzedam sterownik do ekogroszku oraz pelletu Technix Argos Pid Max v2. Jest on dedykowany do palników SV 200 szczególnie na pellet. Mając kocioł na ekogroszek można go przerobić na pellet kupując właśnie ten sterownik oraz separator wraz z podajnikiem i rusztem do pelletu. Posiada osobne oprogramowanie do spalania tych dwóch paliw. Obsługuje sterowanie dwoma zaworami oraz 5 pomp. Ma wyjście na zapalarkę. Wyposażony jest w podstawowe czujniki takie jak: -czujnik kotła -czujnik powrotu/bufora -czujnik spalin -czujnik podajnika -czujnik CWU -czujnik mieszacza CO1 -czujnik mieszacza CO2 -czujnik temperatury pogodowej Wstawiam link z ceną nowego sterownika (na zdjęciach jest w starszej wersji oprogramowania) :https://allegro.pl/oferta/sterownik-technix-argos-pid-black-kolor-10639343030?bundle_id=61278c46-8e12-4468-bec5-4f03b3df9605 oraz przykładowy film z prezentacją tego sterownika (z aktualnym oprogramowaniem jakie posiadam): Cena do uzgodnienia (oczywiście o wiele taniej niż w ogłoszeniu nowego sterownika). W razie pytań proszę pisać. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
Krzysztof2401 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor #3 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Jeszcze nie zmieniłem ale mam zamiar kupić timel skzp-05. Cytuj
Krzysztof2401 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor #5 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Przepraszam za zwłokę. Zapomniałem napisać że ogłoszenie nieaktualne. Znajomy miał go brać ale nie dał mi oficjalnej odpowiedzi więc nie czekałem i go tu wystawiłem. W nowym roku jednak się na niego zdecydował. Cytuj
Yanosik Opublikowano 23 Listopada 2022 #6 Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) Sprzedam Technix Argos Pid Max/Kolor/v2 7" Edytowane 23 Listopada 2022 przez Yanosik Cytuj
Yanosik Opublikowano 26 Listopada 2022 #8 Opublikowano 26 Listopada 2022 Witam, nie mam pojęcia ile może być wart, na allegro widziałem ale cena powala? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi