jeki Opublikowano 29 Września 2009 #1 Opublikowano 29 Września 2009 Witam.Mam pytanko do obeznanych w temacie.Zakupilem naczynie przeponowe Reflex do instalacji c.o o pojemnosci 18 litrow.Od strony wodnej naczynia czyli od dolu ,jest krociec do podlaczenia instalacji wodnej c.o.Okolo 2 cm od kroćca w srodku jest jakby zaslepka w ktorej sa cztery male otwory po nacisniecia palcem sie ugina ,czy tam ma pozostac czy zdemontowac ta niby zaslepke.Dzwonilem do sklepu powiedzieli zeby usunac ale nie jestem pewnien i chcialbym zasiegnac porady tutaj pozdrawiam. Cytuj
jerico Opublikowano 2 Października 2009 #2 Opublikowano 2 Października 2009 Kupiłem naczynie Reflex-a (12litrów) i nic nie wyciągałem - działa, przedwczoraj pierwsze odpalenie kotła. Cytuj
MiastoTG Opublikowano 3 Października 2009 #3 Opublikowano 3 Października 2009 z tego co wiem tego nie idzie wyjac Cytuj
automatyk Opublikowano 4 Października 2009 #4 Opublikowano 4 Października 2009 Witam.Mam pytanko do obeznanych w temacie.Zakupilem naczynie przeponowe Reflex do instalacji c.o o pojemnosci 18 litrow.Od strony wodnej naczynia czyli od dolu ,jest krociec do podlaczenia instalacji wodnej c.o.Okolo 2 cm od kroćca w srodku jest jakby zaslepka w ktorej sa cztery male otwory po nacisniecia palcem sie ugina ,czy tam ma pozostac czy zdemontowac ta niby zaslepke.Dzwonilem do sklepu powiedzieli zeby usunac ale nie jestem pewnien i chcialbym zasiegnac porady tutaj pozdrawiam. to jest serce naczynia czyli gumowa przepona jak przebijesz to pojdziesz po nowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi