MarepP Opublikowano 22 Stycznia 2021 #1 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam, co się dzieje z wątkiem SKZP02 ustawienia porady. Został usunięty? Nie mogę wejść. Foto na dole. Chciałem dzisiaj zaktualizować sobie sterownik. Ściągnąłem aktualizator, plik wsadowy. Podłączyłem jak zawsze ale aktualizator nie chce wykryć portu com. Po włożeniu kabla usb Windows wykrywa i potwierdza dźwiękiem ale nic poza tym. Ktoś miał podobny problem? Wszystko robione wg instrukcji Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj
MikiQ Opublikowano 22 Stycznia 2021 #2 Opublikowano 22 Stycznia 2021 U mnie też był taki problem. Ale po zalogowaniu się przez stronę taptalk zaczął wyświetlać ten wątek.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj
marcin Opublikowano 25 Stycznia 2021 #3 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ten wątek zmienił swój numer, czego tapatalk mógł nie zauważyć. Cytuj
MarepP Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor #4 Opublikowano 25 Stycznia 2021 A z tą aktualizacją miał może ktoś taki problem? Chodzi o wykrywanie portów comWysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj
marcin Opublikowano 25 Stycznia 2021 #5 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Proszę zapoznać się i ew. pytać w temacie dotyczącym aktualizacji: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi