Karina94 Opublikowano 3 Grudnia 2020 #1 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witam, a więc bardzo proszę o poradę, jakie mam ustawić parametry na komputerze/sterowniku od pieca.? Dodaje zdjecia sterownika i pieca. Cytuj
Witek-z-Ulicy Opublikowano 3 Grudnia 2020 #2 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witaj młoda koleżanko na forum Info-Ogrzewanie. Z Twojego pierwszego postu raczej nic nie wynika, przynajmniej ja nie potrafię doszukać się sedna Twoich problemów. Myślę, że wszelakie zagadnienia z nastawami sterownika kotła, rozwiąże z powodzeniem stosowanie jako opału Błękitnego Węgla. Cytuj
BORA Opublikowano 4 Grudnia 2020 #3 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Witek ma słuszność. Prosimy o więcej szczegółów i podanie jakie masz obecnie ustawienia. Co się dzieje ? To zwykły sterownik dwustanowy. Innymi słowy: albo dodasz parę informacji albo jak doradza Witek : blekitny węgiel.Ja bym sugerował koks. Hejka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi