MarcinJare Opublikowano 18 Października 2020 #1 Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Hej :) Szukam kotła gazowego ~30kw do mojego warsztatu. Pracować miałby na nagrzewnicach (3/4 sztuki). Jakie są opinie o Gold Plus 32kw? Jego konkurencja jest dość droższa (+2.000zł). Podobno w termetach są gorsze wymienniki, z gorszą wydajnością.. Czy kocioł ten posiada podtrzymywanie temperatury, gdy ustawię temperaturę na 50 stopni? Dzięki! :) Edytowane 18 Października 2020 przez MarcinJare Cytuj
teres Opublikowano 18 Października 2020 #2 Opublikowano 18 Października 2020 Całkiem w porządku kocioł. Jak martwisz się o wymiennik, to wrzuć jakiś dobry odmulacz na powrocie do kotła. Pewnie, że możesz ustawić stałą temperaturę na kotle. Cytuj
MarcinJare Opublikowano 18 Października 2020 Autor #3 Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) 20 godzin temu, teres napisał: Całkiem w porządku kocioł. Jak martwisz się o wymiennik, to wrzuć jakiś dobry odmulacz na powrocie do kotła. Pewnie, że możesz ustawić stałą temperaturę na kotle. Dzięki za odpowiedź :) Jaki odmulacz polecasz? A jak myślisz, warto dopłacać do wersji Crystal II Termeta? Edytowane 19 Października 2020 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj
teres Opublikowano 19 Października 2020 #4 Opublikowano 19 Października 2020 22 godziny temu, MarcinJare napisał: Jaki odmulacz polecasz? Myślę, że większość dostępnych na rynku będzie ok. np. Flamco Xclean 22 godziny temu, MarcinJare napisał: A jak myślisz, warto dopłacać do wersji Crystal II Termeta? Według mnie nie, chyba że czujesz potrzebę. Cytuj
tommyp2 Opublikowano 20 Października 2020 #5 Opublikowano 20 Października 2020 Czym się różni CRYSTAL II od GOLDA? Cytuj
teres Opublikowano 20 Października 2020 #6 Opublikowano 20 Października 2020 Mogą pracować w kaskadzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi