SzkodnikRS Opublikowano 5 Października 2020 #1 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Chyba nie będziecie zaskoczeni jeśli napiszę że jestem tu nowy ;) Stoję przed wykonaniem swojej pierwszej instalacji grzewczej. Będzie mi w tym pomagać tata oraz mąż siostry mojej żony ( hehe ale misz masz) którzy już w tym temacie "coś" robili. Chciałbym wykonać możliwie jak najprostszą instalację, zejście do piwnicy i "zamknięcie jakiś zaworów nie jest dla mnie problemem". Więc gdybyście się bardzo nudzili i chcieli wtrącić swoje "3 grosze", oraz odpowiadać na irytujące pytania to zapraszam:) P.S. Ze względu na liczne obowiązki dnia codziennego mogę odpowiadać z małym poślizgiem. Pozdrawiam z Toszka, Arek. Edytowane 13 Października 2020 przez Ryszard Temat powtórzony i dlatego został zamknięty.
Marcin40psx Opublikowano 13 Października 2020 #4 Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) Witaj ! To może nie jest najprościej ale chyba najlepiej w Twoim przypadku. Schemat znalazłem na forum. Ja bym jeszcze podłogówkę wpiął przed zawór 4D A taki schemat znalazłem też na tym forum, i nawet już tak chciałem robić u siebie, ale po rozmowach z doświadczonym instalatorem robię bez zaworów temperaturowych, na zaworze 4d z siłownikiem i 4 szt pomp. nie jest tanio, ale mam nadzieję że będzie to wszystko ładnie hulać na sterowniku SKZP-02 Edytowane 13 Października 2020 przez Marcin40psx
Rekomendowane odpowiedzi