palaczRybnik Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #1 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Witam forumowiczów, Zakładam temat tutaj ponieważ nie wiedziałem gdzie go wrzucić. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie mogę zełomować mój stary kocioł w okolicach Rybnika, Żor? Potrzebuje dostać imienne zaświadczenie, że kocioł jest zełomowany dla programu Czyste Powietrze. Szukałem w internetach, ale jakoś niczego nie potrafię znaleźć. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JorgusEmh Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #2 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Miałem 2 lata temu podobny problem ze złomowanie kotła w programie "SMOG STOP' na Ślasku.Mieszkam w innym regionie, ale chciałem abys zwrocil uwage jeszcze na taki fakt.Wymagany był wtedy przez WFOSiGW dokument ("...oryginalny imienny dokument zezłomowania (karta przekazania odpadu)" . Kociol złomował wykonawca w moim imieniu ale ten wymagany druk, dostepny był w komputerze dopiero w trzecim pkcie skupu złomu . Nie wystarczył "zwykły" kwit A i tak przy rozliczeniu doczepili sie,ze brak podpisu na pieczatce imiennej pktu skupu i musiałem sprawę wyjasniac i uzupełnic dokument. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palaczRybnik Autor Opublikowano 4 Maja 2020 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Dziękuję za odpowiedź. Dzwoniłem w kilka miejsce i można powiedzieć, że prawie każde złomowisko takie coś oferuje. Jedynie kwestia czy ktoś chce się bawić w transport własny czy firmowy. Polecam poszukać na google maps coś na pewno się znajdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.