muniekstreet Opublikowano 18 Grudnia 2019 #1 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Mam jakiś problem bo mój kociol cały osmolony jest sadza i mazią, a czyszcze go gruntownie co najmniej raz w miesiącu. Mysle ze to blad albo kotla albo węgla. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Do tego kopce, a ekogroszk niby dobry. Tym bardziej ze nigdy nie spala się zupełnie zawsze jakies spieki, zuzel itp… co robic? Fachowca już wzywałem i mowil ze wszystko ok. Ktos z Panstwa ma podobne doświadczenia? Mam piec piec krs tech aqua duo.
gersik Opublikowano 18 Grudnia 2019 #2 Opublikowano 18 Grudnia 2019 6 minut temu, muniekstreet napisał: Mysle ze to blad albo kotla albo węgla A może instalacji? Tu masz temat o tym kotle.
Gość Visitor1230 Opublikowano 18 Grudnia 2019 #3 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Z tego co znalazlem to widze ze masz chyba ruszt wodny. A to zwyczajny generator sadzy. Wazne jest tez czy instalacja ma mieszacz. Bo jezeli dojdzie do tego niska temperatura powrotu to wlasnie takie sa potem wyniki.
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Szukasz fachowca?
Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.