maniek130 Opublikowano 17 Listopada 2019 #1 Opublikowano 17 Listopada 2019 Witam, Posiadam obecnie piec metal fach sd duo bio Palęw nim ekogroszekiem, palnik mam do wymiany więc przy okazji chciałbym wymień sterownik Więc moja prośba jaki sterownik mogę wybrać i z jakim kosztami musiałbym się liczyć. Bez żadnych udziwnien bez zapalarki czy Internetu Do palnika rynnowego Albo do ekoenergia Pozdrawiam
mkaczko Opublikowano 23 Listopada 2019 #2 Opublikowano 23 Listopada 2019 Ja w zeszlym sezonie wymienilem ognik pid na sppv2 cena 870 z drobnymi, jest wszystko co konieczne, strefy, internet, mozna zrobic nie tylko cyrkulacje cwi ale i CoZa 450 o ile dobrze pamietam mozna kupic argos pid albo za 900 nowego argos pid z lcd,Sterownikow jest duzo ale jak juz inwestujesz to zastanow sie nad tym internetem dzieki temu masz wykresy on line i mozesz prowadzic biezaca analize pracy kotla i instalacji, mozna to tez robic przez dane z karty sd ale ta opcje ma chyba 1 sterownik Inne sterownikiIrydBruliEcoalMini ster pidPumaCobraTalosItdPozdrawiamWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
maniek130 Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor #3 Opublikowano 23 Listopada 2019 Dzięki za odpowiedź, kupiłem już piec skamp pv sv200 ze sterownikiem skzp02 full
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.