ttoffi Opublikowano 16 Sierpnia 2019 #1 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 W związku z rosnącymi cenami na usługi, postanowiłem że sam zacznę się douczać i zakasam rękawy do roboty na własne potrzeby i innych.
Ryszard Opublikowano 19 Sierpnia 2019 #2 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witamy na forum i .... wytrwałości w nauce.
Andrzej_M_ Opublikowano 19 Sierpnia 2019 #3 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W dniu 16.08.2019 o 19:07, ttoffi napisał: W związku z rosnącymi cenami na usługi, postanowiłem że sam zacznę się douczać i zakasam rękawy do roboty ,,,, Witaj @ttoffi. Pytanie do Ciebie, co powoduje tak nagły wzrost cen za różnorakie usługi ?.
ttoffi Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor #4 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nie zastanawiałem się nad tym. Może brak Dobrych fachowców a może rosnący popyt na usługi. Ale jakie to ma znaczenie dla Ciebie? Jak usłyszałem cenę za przykręcenie karton gipsu z ociepleniem 100zł za m2 gdzie całość wyjdzie 6000 (samej robocizny) za 4 może 5 dni roboty to naprawdę dam radę sam to zrobić. Może nie w tydzień a w miesiąc, ale spoko kasa zostaje w kieszeni. To naprawdę nie jest wielka sztuka. Trzeba tylko chcieć i znaleźć trochę czasu. Tak samo z podłączeniem kilku gniazdek. Ręce chęci narzędzia i podpowiedź kogoś mądrego, i dam radę.
krisgie Opublikowano 20 Sierpnia 2019 #5 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 2 godziny temu, ttoffi napisał: ... przykręcenie karton gipsu z ociepleniem .... To naprawdę nie jest wielka sztuka. Może i nie, ale jak wszystko wymaga trochę doświadczenia, dokładności i odpowiedniej technologii :). Na pewno ktoś doradzi. Jeśli jesteś zdecydowany a nie masz doświadczenia i dopiero "ogarniasz" to polecałbym pooglądanie na YT kanału GipsKartonITD, na pewno będzie pomocny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.