pancerpolka Opublikowano 5 Kwietnia 2019 #1 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 - Jesteś użytkownikiem podajnika ? - Chcesz sprawdzić najnowsze rozwiązania w dziedzinie spalania bądź masz problem z dotychczasowym podajnikiem ? Poszukujemy osób które chciałyby wziąć udział w programie testowym firmy Pancerpol . Proponujemy nowy zmodernizowany palnik standardowy ( innowacyjny, cichszy, lepsze spalanie) . Szczegóły pod numerem tel. 509 931 202 bądź mailem : [email protected]
Animus Opublikowano 24 Kwietnia 2019 #2 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Teraz to już po ptokach, sezon grzewczy się kończy, a poza sezonem na małej mocy, to większość paliw da się spalić w miarę prawidłowo.
Gość berthold61 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 #3 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ale kilku użytkowników naszego forum się załapało na te testowe palniki ja też byłem po rozmowie ale niestety się nie załapałem , teraz jeszcze da się testować a zwłaszcza jak ktoś ma podłogówkę tak jak ja to bez problemu bo rozgrzanie tych 12 ton betonu trwa cały dzień więc dużo dałoby sie zaobserwować i porównać jakość popiołu czy ilość spalanego opału .
Animus Opublikowano 24 Kwietnia 2019 #4 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Podłogówki mam 250m2 ale już nie pracuje, nie opłaci się jej podtrzymywać w tych temperaturach, grzeję tyko obwodowo grzejnikami i to na noc + CWU przez cały rok, więc kotła nie wygaszam już przez ileś tam lat. Przez tyle lat praktyki wiem, że poza sezonem to najgorsze paliwo spala się jak popiół z papierosa, na takich mocach. Przez parę lat miałem Podajnik Pancerpola DUO 50kW i był to niezły sprzęt, choć z czasem obrót w nim padł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.