markiz2308 Opublikowano 4 Stycznia 2019 #1 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam posiadam piec metal fach 25 kw smart Eko plus Platinum programator Eco Max pulp Fusion login i jestem świeżym palaczem czy ktoś mi pomoże ustawić mój piec narazie to robią mi się spieki ogrzewam dom narazie 100m2 później dojdzie Góra czy ktoś mi pomoże dostroic ta bestię
pastor Opublikowano 4 Stycznia 2019 #2 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witaj, jak oczekujesz pomocy musisz podac wiecej danych. Czy gdybys ty mial odpowiedziec na taki post wiedzialbys w czym masz komus pomoc?
MarekDabrowski Opublikowano 4 Stycznia 2019 #3 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Przede wszystkim foto palnika Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
klapoluchy Opublikowano 4 Stycznia 2019 #4 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Nie foto palnika, tylko wszystko:opis co ogrzewasz, jak to jest ocieplone+ wynik z ciepłowłasciwe, opis instalacji+ fotki instalcji, fotki paleniska+ co to za palnik, opis problemu i jakie masz oczekiwania. Tak to troche zajmie czasu ale napewno komuś będzie łatwiej to ogarnąć bo nie stoi przed twoim kotłem Pozdrawiam
Zbyszko125 Opublikowano 4 Stycznia 2019 #5 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Pierwsze pytanie dlaczego taki potwór (25KW) drugie pytanie WIECEJ DANYCH nikt jasnowidzem nie jest
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.