Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odkurzacz wodny do kotłowni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam odkurzacz kominkowy,ale czyszczenie nim mnie nie zadowala,szybko się zapycha filtr a przy jego czyszczeniu można się nieźle ubrudzić.Moim zdaniem najlepszym wyjściem byłby odkurzacz wodny bo po czyszczeniu wystarczy wylać wodę i po kłopocie.Mam taki w domu Karchera,ale jest duży i drogi a ja bym szukał małego i w kwocie do kilku stówek.Ktoś używa takiego i może polecić ?

Opublikowano

Witam kolegę

Miałem i już prawie zapomniałem. Mnóstwo błota w osadniku(pojemniku).

Za każdym razem mycie wnętrza odkurzacza, nie można zostawić z wodą bo bardzo się zbija i dosłownie czasami trzeba było na dnie śrubokrętem dziugać aby odpadło . Przezroczysty pojemnik z wodą i popiołem po kilku miesiącach zrobił się matowy od trącego popiołu o ścianki i dosłownie działa jak szlifierka. A był to markowy odkurzacz.

Tak samo jak kolega zauważył, że suche odkurzacze fatalnie się czyści, filtry hepa momentalnie się zapychają, dlatego już od dawna szufelka, miotełka i wiaderko moimi przyjaciółmi zostali...

Pozdrawiam.YARO

Opublikowano

Tez mam i po kazdym czyszczeniu kotła wyciagam filtr i go po prostu traktuje wodą  z węża. 

Edytowane przez Trener40

Opublikowano

Rozgladnij sie w Makro albo na alledrogo - na odkurzacze przemysłowe 30l  cena ok 250-260zł

Bierz jak najwiekszy baniak - za szczyla pracowałem na wakacjach na myjni i takie odkurzacze no name pracowały non stop  po 14h,  wodę  sie wymianiało czasami 2x na godzine nawet bez mycia gabki i nie szło tego zajechać . Im wiekszy baniak tym lepiej bo wiecej wody można wlać która wiąze syf

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi.