todi Opublikowano 18 Listopada 2018 #1 Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam. Potrzebuje pomocy w zmianie ogrzewaniu ,teraz mam podłączony garaż do domu jak grzeje to dom i garaż nie mam możliwości grzanie samego garażu. W garażu mam pracownie ,rano potrzebuje ciepła a w domu ciepło nie konieczne. Wymyśliłem sobie podłączyć garaż do krótkiego obiegu bojlera tylko nie wiem czy to będzie działać. Pozdrawiam. piec2.pdf
Hermogenes Opublikowano 18 Listopada 2018 #2 Opublikowano 18 Listopada 2018 Utrudniasz sobie życie wstaw 3D w funkcji rozdzielania na pion główny, z jednego odejścia zasil dom z drugiego garaż. poz Hermogenes
todi Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor #3 Opublikowano 18 Listopada 2018 Jakiego typu ten zawór ,kulowy,mieszający czy inny. Dzięki.
Hermogenes Opublikowano 18 Listopada 2018 #4 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zwykły mieszający w jedną stronę miesza w drugą rozdziela najlepiej ręczny będziesz mógł ustawiać proporcje zasilania obu układów. poz Hermogenes
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.