Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Termostat pokojowy do sterownika st-37

zenko63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sterowniku kotła jest jest termostat pokojowy dalej jest termostat tech i termostat stanowy.

Opublikowano

Jest zaznaczony  stanowy i nic pali się tylko literkaP nie pulsuje

Opublikowano

instrukcja strona 9 i 17 sparuj odbiornik z nadajnikiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Z4ku napisał:

instrukcja strona 9 i 17 sparuj odbiornik z nadajnikiem.

Nie można sprawdzić  na jakim kanale jest ustawiony nadajnik a na jakim odbiornik , mam pytanie pod jakie styki powinien być podłączony odbiornik mam podłączone pod styki pod NO i COM

Opublikowano
1 minutę temu, zenko63 napisał:

Nie można sprawdzić  na jakim kanale jest ustawiony nadajnik a na jakim odbiornik , mam pytanie pod jakie styki powinien być podłączony odbiornik mam podłączone pod styki pod NO i COM

Jest to sterownik bezprzewodowy ST-290v2

Opublikowano
Godzinę temu, pastor napisał:

A tam jest bezprzewodowy? Rany ile trzeba pytać żeby się cokolwiek dowiedzieć. I jak komuś pomoc?

Tak to jest bezprzewodowy ST-290v2

Opublikowano

*** proszę rób co ci ludzie radzą. Nie odpisuj bez sensu. Musimy mieć pewność co nie działa. Czy połączenie między regulatorem a odbiornikiem czy pomiędzy odbiornikiem a kotłem. Jasne?

Opublikowano

W sterowniku pieca ma być ustawione regulator standardowy. Sprawdź tak jak kolega wyżej pisze czy po zrobieniu mostka zadziała.

Co do podłączenia, z instrukcji wynika że tam są tylko 2 zaciski pod regulator, więc nie da się go źle podłączyć.

Opublikowano

Mamy taki problem ze autor nie bardzo rozumie o co chodzi. Aż się boje co zewrze
Swoją droga skoro ma to podłączone i nie działa to w domu ma zimno? A piec chodzi tylko na podtrzymaniu?
Jak pomoc komuś z kim jest ograniczony kontakt?

• marcin zmienił(a) tytuł na Termostat pokojowy do sterownika st-37

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.