MarekLisowski Opublikowano 5 Czerwca 2018 #1 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Witam, mam problem... mam bojler elektryczny do ciepłej wody... widać że grzeje wodę bo rura odplywowa jest gorąca jak zwykle... ale z kranu nie leci ciepła woda ani zimna (ze strony ciepłej)... co mogło paść ?
sambor Opublikowano 5 Czerwca 2018 #2 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zawory są odkręcone ? Woda w rurach i innych kranach jest? jak tak to kamień zatkał rurę poboru CW z bojlera.
MarekLisowski Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor #3 Opublikowano 5 Czerwca 2018 2 godziny temu, MarekLisowski napisał: Witam, mam problem... mam bojler elektryczny do ciepłej wody... widać że grzeje wodę bo rura odplywowa jest gorąca jak zwykle... ale z kranu nie leci ciepła woda ani zimna (ze strony ciepłej)... co mogło paść ? Pewnie kamień... bo zimna z drugiego zaworu leci normalnie...ale ani kropli że strony ciepłej a nie odcinałem dopływu... dzięki
HarryH Opublikowano 5 Czerwca 2018 #4 Opublikowano 5 Czerwca 2018 A zaworu bezpieczeństwa nie założyleś odwrotnie? Uruchamiałeś zawór co kilka tygodni, jak jest napisane instrukcji?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.