Jozefg1 Opublikowano 19 Marca 2018 #1 Opublikowano 19 Marca 2018 Dziś rano zauważyłem że zniknął z forum prawy pasek "Najnowsze posty" - "Najnowsze tematy" Szkoda bo bardzo przydatny dla tych którzy chcą sobie forum przejrzeć i poczytać.... Edit: Zdało by się udostępnić i przetłumaczyć 'Help files" czyli Pliki pomocy ,
marcin Opublikowano 19 Marca 2018 #2 Opublikowano 19 Marca 2018 W ostatnim okresie nic na forum się nie zmieniło. Mogę prosić o dokładniejsze informacje (dokładny adres strony oraz nazwę przeglądarki).
Jozefg1 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor #3 Opublikowano 20 Marca 2018 strona: https://forum.info-ogrzewanie.pl/ Na firefoxie nie ma, zniknął , na edge jest... Nie wiem jak na innych przeglądarkach Kilka dni temu miałem problem z zalogowaniem na stronie, po kilku godzinach już było OK ale panel zniknął Na IPB zdarzają się takie rzeczy dość rzadko, przy okazji aktualizacji serwera . :D
Gość Oldek Opublikowano 20 Marca 2018 #4 Opublikowano 20 Marca 2018 Niezalogowany, panel jest. Zalogowany brak
Jozefg1 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor #5 Opublikowano 20 Marca 2018 A więc coś z uprawnieniami grup się pokaszaniło.... :P
marcin Opublikowano 20 Marca 2018 #7 Opublikowano 20 Marca 2018 Naprawione. Sytuacja wynikła z tego, że grupa "Stały forumowicz" miała ten pasek wyłączony (mea culpa).
sambor Opublikowano 20 Marca 2018 #8 Opublikowano 20 Marca 2018 Fajnie, tylko jak to wyłączyć? Mnie ta boczna kolumna nie odpowiada.
marcin Opublikowano 20 Marca 2018 #9 Opublikowano 20 Marca 2018 Teraz przypomniałem sobie dlaczego to wyłączyłem ;) Obecnie utworzyłem nową grupę (Stały Forumowicz_ - bo tylko dla grup mogę zmieniać ustawienia tych bocznych paneli) i dodałem Cię do niej. Panel nie powinien się wyświetlać. Pozdrawiam.
sambor Opublikowano 20 Marca 2018 #10 Opublikowano 20 Marca 2018 Dzięki Ale to tylko z poziomu admina? Sam tego nie przestawię? Pozdrawiam
Jozefg1 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor #12 Opublikowano 20 Marca 2018 Ja nie pamiętam w której wersji IPB było tak że można było wyłączyć ten panel ikonką. Ta ikonka była uaktywniana przez admina w opcjach w PA a później użytkownik decydował czy będzie wyświetlany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.