jojo32 Opublikowano 21 Marca 2009 #1 Opublikowano 21 Marca 2009 Witam mam pytanie tak jak w temacie jaki sterownik kupić żeby sterował zaworem czterodrożnym z siłownikiem AMB 162 firmy danfoss. Cytuj
reaper Opublikowano 22 Marca 2009 #2 Opublikowano 22 Marca 2009 Prawie każdy piec posiada takowy sterownik już na wyposażeniu. Jeżeli go nie masz, to kup taki termostat przylgowy by on sterował pracą zaworu. załączam zdjęcie ja to cudo wygląda :huh: Cytuj
jojo32 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor #3 Opublikowano 22 Marca 2009 Sterownik pieca będzie sterował 2 pompami i nadmuchem .Jeżeli ktoś używa sterownik pieca który steruję oprócz tego co napisałem również zaworem to bym poprosił o nazwę takiego sterownika . Cytuj
m77 Opublikowano 22 Marca 2009 #4 Opublikowano 22 Marca 2009 Na przykład RecalArt, ale nie wiem, czy można go kupić bez kotła. Cytuj
SanitSystem Opublikowano 22 Marca 2009 #5 Opublikowano 22 Marca 2009 Sterownik pieca będzie sterował 2 pompami i nadmuchem .Jeżeli ktoś używa sterownik pieca który steruję oprócz tego co napisałem również zaworem to bym poprosił o nazwę takiego sterownika . Witam To RK-2002W. Możesz też zastosować do sterowania zaworem UMS-4P. Cytuj
jojo32 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor #6 Opublikowano 22 Marca 2009 Ten RK-2002W powinien wysterować mi wszystko co mam przy kotle to znaczy dwie pompy ,nadmuch i siłownik zaworu czterodrożnego.Mam rację czy się mylę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi