sambor Opublikowano 3 Stycznia 2018 #76 Opublikowano 3 Stycznia 2018 To kończymy dyskusję, gdyż nie prowadzi do niczego, Ty chcesz się bawić w jałowe dyskusje a mnie takie przekrzykiwanie nie bawi. Natomiast to , czy zarabiam dużo czy mało to tylko moja sprawa, tym powyższym postem chciałem ci tylko uzmysłowić, że wielu z hydraulików niepotrzebnie naciąga ludzi na instalację zbędnych gadżetów i wodotrysków . PS Kolesie na elektrodzie potrafią wiele lat robić 1 sterowanie dla siebie, a nie powtarzalne systemy , które mają wszelakie certyfikaty i dopuszczenia. PS2 Pisząc sterowanie ON/OFF mam na myśli wyłączanie kotła stykiem - przecież to w rezultacie tak ma działać.
ameno25 Opublikowano 3 Stycznia 2018 #77 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ok więc koniec tematu . TO ile zarabiasz jasne że to Twoja sprawa , no przecież nie moja bo ja zarabiam swoje i cudze mnie nie obchodzi , więc kolego skad takie zdanie Ci sie napisało , chyba że opacznie je zrozumiałem "Natomiast to , czy zarabiam dużo czy mało to tylko moja sprawa" Bye
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.