piotrkierys Opublikowano 15 Listopada 2017 #1 Opublikowano 15 Listopada 2017 Wita wszystkich Dom z lat 40 , strych nieuzytkowy ,zaczelem ocieplac strop miedzy 1 pietrem a strychem , po zerwaniu desek z 3/4 stropu okazalo sie ze miedzy belkami nie bylo zadnej izolacji wiec miedzy belki wsadzilem 20cm welny i spowrotem nsbilem deski , zaczelem robic dalej ale okazalo sie ze dalej miedzy belkami jes nasypane pelno syfu 20cm Nieche mi sie tego wybierac czy moge tak zrobic ze na calej powiezchni strych na deski poloze welne mineralna 20cm Czy wtedy ocieplenie stropu bedzie dobre Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Gość berthold61 Opublikowano 15 Listopada 2017 #2 Opublikowano 15 Listopada 2017 No jak będzie wełna to ona nie wie czy jest na deskach czy pod deskami i jak po niej nie będziesz latał to swoją robotę zrobi to pewne
piotrkierys Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor #3 Opublikowano 15 Listopada 2017 Ok dzieki a moze sie zdazyc ze bede musial przejsc po welnie np: antene przestawic ,to wtedy z welna nic sie nie stanie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
szakallo Opublikowano 19 Listopada 2017 #4 Opublikowano 19 Listopada 2017 Oczywiście że nic pod warunkiem że nie będziesz latał jak kot z pęcherzem co tydzień.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.