damian2988 Opublikowano 14 Września 2017 #1 Opublikowano 14 Września 2017 witam założyłem pompe do podlogowki i mam problem ze sterownikiem ktory bedzie pompe zalaczal np na 5 minut co 30minut. pomozcie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
sambor Opublikowano 15 Września 2017 #2 Opublikowano 15 Września 2017 Ale dlaczego tak dziwnie, pompa podłogówki powinna chodzić cały czas. Włącz ją wprost do gniazdka
pastor Opublikowano 28 Września 2017 #3 Opublikowano 28 Września 2017 A gdy źródło ciepła nie dostarcza tegoż? Dalej ma pracować?
papasmurfek Opublikowano 29 Września 2017 #4 Opublikowano 29 Września 2017 Do OP stosuje się układ obniżający temperaturę czynnika i pompa powinna pracować cały czas. To tak nie będzie działać, że wysterujesz temperaturę w pomieszczeniu puszczając na chwilę pompę. No chyba, że te OP to jest dodatek do ogrzewania głównego w celu zlikwidowania efektu zimnej podłogi. Tylko co wtedy, jak sterownik się "zatnie" i puści za wysoką temperaturę?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.