Robot16 Opublikowano 4 Grudnia 2016 #1 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam czy ktoś spotkał się z takim zachowaniem ,kiedy wyłączyłem sterownik żeby wybrać popiół temperatura na piecu 51st w tym momencie,kiedy wybrałem popiół po dwóch minutach temp.skoczyła do 53 czym to wytłumaczyć
sambor Opublikowano 4 Grudnia 2016 #2 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Niekontrolowany przez sterownik dopływ powietrza do kotła
Andrzej_M_ Opublikowano 4 Grudnia 2016 #3 Opublikowano 4 Grudnia 2016 ,,,, kiedy wyłączyłem sterownik żeby wybrać popiół temperatura na piecu 51st w tym momencie,kiedy wybrałem popiół po dwóch minutach temp.skoczyła do 53 czym to wytłumaczyć Przerwaniem odbioru ciepła z wymiennika kotła.
awiator Opublikowano 4 Grudnia 2016 #4 Opublikowano 4 Grudnia 2016 A wyłączenie sterownika nie wyłącza pomp? Wtedy chyba nie ma odbioru ciepła i jeśli piec działał na większej mocy to chwilowo temperatura może wzrosnąć Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.