tomekb Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor #26 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Miło mi poinformować ,że wygrała osoba, która była najbliżej wyniku ( 5:34:44 )
tomekb Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor #27 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Wkrótce napiszę kto zajął 1, 2 , 3 miejsce oficjalnie .
tomekb Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor #28 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam , bardzo miło mi poinformować że pierwsze miejsce zajął kolega majschi i wygrał główną nagrodę rozdzielacz do ogrzewania podłogowego 6 obwodowy firmy Finish-A z przepływomierzami magnetycznymi. Drugie miejsce kolega drewniak i trzecie miejsce kolega krzysiek76 . Dla was nagroda w postaci rabatu na zakup naszych artykułów. + nagroda pocieszenia . Gratulujemy ! Laureatów proszę o dane adresowe na prywatną wiadomość . :)
majschi Opublikowano 6 Stycznia 2016 #29 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mam nadzieję że rozdzielacz będzie już poskręcany ;) Dziękuję bardzo i pozdrawiam
sambor Opublikowano 6 Stycznia 2016 #30 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jakby nie był to masz film szkoleniowy :P PS Gdzie takie cudo jest do nabycia od ręki w Warszawie?
tomekb Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor #31 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Najprędzej, z rotametrami magnetycznymi będą w Prandelli oraz TECE ten drugi zaopatruje wszystkie Bimsy i Hydrosolary.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.