Lenka Opublikowano 12 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam, Poszukuję kotła na eko groszek do wąskiej kotłowni. Czy możecie coś polecić? (oprócz hef) Głębokość nie powinna przekraczać 60cm-65cm. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj
JarekLub Opublikowano 12 Stycznia 2009 #2 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja mam taki wynalazek, ale nie 65cm Cytuj
JarekLub Opublikowano 12 Stycznia 2009 #4 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam, Poszukuję kotła na eko groszek do wąskiej kotłowni. Czy możecie coś polecić? (oprócz hef) Głębokość nie powinna przekraczać 60cm-65cm. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. 72 (mniej wjęcej) z drzwiczkami wystającymi. Heheh... wdzę, że masz ten sam problem co ja - wąska kotłownia. Mogę podać namiary na producenta, ale na priv bo Admin prosił nie rekalmować. Pasi? Cytuj
Lenka Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor #5 Opublikowano 12 Stycznia 2009 72 (mniej wjęcej) z drzwiczkami wystającymi. Heheh... wdzę, że masz ten sam problem co ja - wąska kotłownia.Mogę podać namiary na producenta, ale na priv bo Admin prosił nie rekalmować. Pasi? Jasne, czekam na info.. Dzieki :P Może ktoś jeszcze ?:P ps. w projekcie mam kocioł gazowy i też kotłownia jest pod niego zrobiona ;) a że gazu brak na działce .. to wybraliśmy ekogroszek... stąd ten problem Cytuj
JarekLub Opublikowano 12 Stycznia 2009 #6 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Wysłałem wiadomość, Pozdro Cytuj
miroslawm Opublikowano 12 Stycznia 2009 #7 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam, ja posiadam piec, którego głebokość wynosi około 50 - 55 cm, lecz jest wysoki i szeroki, pisałem o nim w tym temacie: https://forum.info-ogrzewanie.pl/index.php?...amp;#entry11445 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi