fortunarafal Opublikowano 16 Sierpnia 2015 #1 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 dlaczego w tej kotłowni jest cos takiego? czy od tego trójnika nie powinna wychodzic rura bezpieczenstwa? rura która na całej długosci nie ma zadnego uzbrojenia?
sambor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 #2 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Tak , masz rację - spróbuj narysować co i jak masz zrobione. Ten zasobnik nad kotłem to ciepła woda?, zaw 3-D po prawej stronie - do czego?
fortunarafal Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor #3 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 nie nie, nie. przeglądałem na internecie różne zdj i trafiłem na to. nie wiedziałem do czego jest ten zawór tam potrzebny wiec zapytałem. ale mam racje- tam nie powinno być zadnego uzbrojenia tylko rura podłączona do naczynia przelewowego otwartego z górną częścią oraz jeszcze jedna rura polaczona z dnem naczynia oraz z tą rurą bezpieczenstwa?
sambor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 #4 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Tak, masz rację, tu masz więcej - http://www.instsani.pl/projco24.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.