Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Uklad Otwarty Co

Gość predox999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,dawno mnie nie bylo ,moze przypomne kociol 13kw uklad co otwarty  ,podlaczam piec i naczynie wzbiorcze chcialbym sie poradzic fachowcow czy przedstawione na zdjeciu podlaczenie jest prawidlowe, naczynie przelewowe ,i mam takie pytanie czy rure przelewowa moge podlaczyc do kanalizacji? a drugie pytanie czy te przedstawione podlaczenia jak opisze sa prawidlowe? Biale kolko rura przelewowa, a czarne kolko odpowietrznik czy tak jest dobrze ? dzieki pozdrawiam fachowcow,milego dnia;;

post-51008-0-51493500-1411894404_thumb.jpg

Opublikowano

Witam,hehehe ale ze mnie gapa taki blad zrobilem przerobilem naczynie wzbiorcze . Czy u gory moge dac sam odpowietrznik? A rura przelewowa moge podlaczyc do kanalizacjiii? A mocowanie do rury bedzie ale zbraklo czasu napewno tak nie zostanie,dzieki za uwage pozdro;;

post-51008-0-53672500-1411903845_thumb.jpg

Opublikowano

Dzieki za porady hehe ale glupote szczelilem z tym zbiornikiem ale jest ok dzieki ,pozdro wszystkim narka;;

Opublikowano

Witam, jestem w trakcie robienia co uklad otwarty  naczynie przelewowe mam juz podlaczone tak jak powinno byc ale chcialbym poradzic sie fachowcow czy te polaczenia sa prawidlowe z gory dziekuje pozdrawiam ,a jeszcze ten zawor zamyka doplyw wody cieplej na grzejniki ,jest wstawiony zeby latem uruchomic grzalke ,dzieki pozdro

post-51008-0-09135500-1412524538_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.