RumianM Opublikowano 11 Września 2014 #1 Opublikowano 11 Września 2014 Witam serdecznie, tak jak w temacie do sprzedania mam praktycznie nie używany piec dwufunkcyjny lidera kotłów i pieców gazowych firmy JUNKERS. Dokładny model to Junkers ZSC 24-3MFK 23S5392 .Piec zdemontowany z mojej kotłowni 2 lata temu, użyty dosłownie kilka razy, mam kominek i panele solarne więc nie używam go wcale. Piec spakowany i zabezpieczony w kartonie czeka na nowego właściciela. Jestem jego pierwszym i jedynym użytkownikiem. Ponadto sprzedaje zasobnik (za dodatkowa opłatą ) do pieca. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt 505940241 pozdrawiam Mateusz
Gość mak Opublikowano 11 Września 2014 #2 Opublikowano 11 Września 2014 To nie jest kocioł dwufunkcyjny tylko jednojunkcyjny!
RumianM Opublikowano 11 Września 2014 Autor #3 Opublikowano 11 Września 2014 Tak to prawda przepraszam za błąd - piec jest jednofunkcyjny.
gondoljerzy Opublikowano 11 Września 2014 #4 Opublikowano 11 Września 2014 Na jednym zdjęciu jest tabliczka znamionowa, a na niej: "rodzaj gazu GZ50". Na innym zdjęciu z kolei: "przystosowano do eksploatacji na gazie propan-botan". Więc na jaki właściwie gaz jest kociołek?
Silton Opublikowano 11 Września 2014 #5 Opublikowano 11 Września 2014 Po pierwsze: w opisie podajesz że sprzedajesz kocioł Junkers Zsc 24-3 Mfk (Ceraclass Excellence) a na zdjęciach pokazany jest Junkers Euroline. Swiadome działanie czy niewiedza? Po drugie: Euroline to na dzisiejsze czasy dziadek.
RumianM Opublikowano 12 Września 2014 Autor #6 Opublikowano 12 Września 2014 Witam Silton ma racje, to jest Euroline jak się okazało karton który został po montażu jest z innego pieca . Za wprowadzenie w błąd przepraszam. Dzisiaj wrzucę odpowiednie zdjecia/edytuję ogłoszenie.
RumianM Opublikowano 15 Września 2014 Autor #7 Opublikowano 15 Września 2014 Witam ogłoszenie nie aktualne :) Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.