Ryszard Opublikowano 23 Grudnia 2013 #1 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Niech moc wieczoru wigilijnego przyniesie spokój, radość i ciepło do waszych domów, Niech nadchodzący Nowy Rok obdaruje Was zdrowiem, szczęściem i pomyślnością, życzy zespół info-ogrzewanie.pl
januszj26 Opublikowano 23 Grudnia 2013 #2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam Dołączam się do życzeń dla Wszystkich jak również dla zespołu info-ogrzewanie bo prowadzicie tą stronkę na wysokim poziomie i oby tak dalej. pozdrawiam Janusz
sambor Opublikowano 23 Grudnia 2013 #3 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam Ja także chciałem wszystkim życzyć tego co najlepsze oraz Śniegu po nerki,wesołej pasterkiprezentów moc,seksu co noc,pysznego bigosugwiazdki z kosmosui udanego skokudo Nowego Roku...z ciepłym kotłem z boku! Życzy Sambor PS Nie dajcie się a poziom podnoście S
lukas87 Opublikowano 24 Grudnia 2013 #4 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wszystkim użytkownikom viadrusa i nie tylko życzę zdrowych,pogodnych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia aby wasze kociołki długo wytrzymały i stałopalność trzymałyaby komin zawsze czysty był i wyciągał wasz dym aby każda modernizacja sprawiała wam dużo pozytywnych efektów i niskich kosztów :)
Juzef Opublikowano 24 Grudnia 2013 #5 Opublikowano 24 Grudnia 2013 aby komin zawsze czysty był i wyciągał wasz dym Lepiej niech to będą spaliny ;) Oby nam się paliło, ale się nie spalało!* * jak to ujął pewien mało naukowy palacz z Prudnika, urzeczony podobno 40-procentową oszczędnością opału w starym Camino po zastosowaniu pewnego magicznego proszku do węgla
mietek440 Opublikowano 31 Grudnia 2013 #6 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udało mi się przenieść zabawę sylwestrową z kotłowni do pokoju więc szczęśliwego nowego roku :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.