Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Preparat Do Czyszczenia Hansa Ktoś Zna?

mlodzieniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do Was pytanie o preparat jak z tematu, Hansa do usuwania smoły z komina. To coś innego niż sadpal, splasadz itp, sporo droższy, ale czy naprawdę tak skuteczny? W informacjach handlowych działa super...  Za każdą informację będę wdzięczny. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem nie testowałem..

ALE JEŻELI TO TAKI "CUDOWNY ŚRODEK"

Powinna byś gdzieś jego sygnatura patentowa...

A takiej jak do tej pory nie znalazłem...

Opublikowano

Też mnie to dziwi, że są tak lakoniczne opisy, właściwie to same pochwały i zapewnienia o unikalności. Rozumiem że to zagraniczny preparat, ale np. nasz sadpal ma różne badania, atesty, nawet pisałem do SASa czy mi kotła nie zniszczy i odpisali, że można używać. A tu nic, tylko slogany reklamowe i obrazki. Dystrybutor poleca z wiadomych względów ale to widać bardzo mało popularny środek.

Opublikowano

Dla substancji i mieszanin sklasyfikowanych jako niebezpieczne, mieszanin nie sklasyfikowanych jako niebezpieczne, ale zawierających co najmniej 1% (0.2 % dla gazów) substancji stwarzających zagrożenie dla zdrowia lub środowiska, substancji dla której ustalono NDS (dotyczy to również składników mieszaniny) powinna być sporządzona karta charakterystyki.

Co powinna zawierać karta:

http://www.wsse.gda.pl/index.php?id=443

Kartę udostępnia sprzedawca.

Znając skład chemiczny (zawarty w karcie) można drążyć temat dalej. 

Warunkiem uzyskania informacji jest zawartość pow. 1% substancji niebezpiecznych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.