pioterrog Opublikowano 30 Października 2012 #1 Opublikowano 30 Października 2012 Witam. Czy ktoś z doświadczonych forumowiczów mogłby mi doradzić sprawdzony sterownik kotła na ekogroszek z podajnikiem ślimakowym i jednocześnie sterujący pogodowo zaworem trójdrogowym (chodzi mi o sterowanie ogrzewaniem podłogowym). Przyznaje, że trochę powęszyłem i znalazłem Euroster Uni1. Co wy na to? Może jakieś inne propozycje. Wielkie dzięki Cytuj
ladkar Opublikowano 2 Listopada 2012 #2 Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam Polecam sterownik pogodowy firmy PW KEY jest jeszcze Afriso, jednak drogie. Na rynku pełno tego, jednak producent z Bartoszyc (PW KEY) dosyć tani wychodzi, a za naprawe policzyli mi tylko 30 zł (spaliłem przy podłączaniu) :) Cytuj
0degree Opublikowano 2 Listopada 2012 #3 Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam. Czy ktoś z doświadczonych forumowiczów mogłby mi doradzić sprawdzony sterownik kotła na ekogroszek z podajnikiem ślimakowym i jednocześnie sterujący pogodowo zaworem trójdrogowym (chodzi mi o sterowanie ogrzewaniem podłogowym). Przyznaje, że trochę powęszyłem i znalazłem Euroster Uni1. Co wy na to? Może jakieś inne propozycje. Wielkie dzięki Chodzi Ci o sterownik w jednej obudowie, czy dodatkowe moduły do konkretnego sterownika? Cytuj
pioterrog Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor #4 Opublikowano 25 Listopada 2012 Dokładnie tak jak napisałeś, chodzi mi o sterownik w jednej obudowie. Może coś z firmy Tech? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi