marcin Opublikowano 16 Września 2012 #26 Opublikowano 16 Września 2012 Witam, W skrypcie IPB "temperatura" tematu zależy tylko i wyłącznie od liczby postów w nim zamieszczonych. Wiem, że to średnio logiczne (głównie w kontekście takich przykładów jak przedstawiłeś), jednak nie mam technicznych możliwości zmiany tego stanu rzeczy. Pozdrawiam Cytuj
kiminero Opublikowano 16 Września 2012 Autor #27 Opublikowano 16 Września 2012 W skrypcie IPB "temperatura" tematu zależy tylko i wyłącznie od liczby postów w nim zamieszczonych. Wiem, że to średnio logiczne (głównie w kontekście takich przykładów jak przedstawiłeś), jednak nie mam technicznych możliwości zmiany tego stanu rzeczy. No i dobrze! Matrix jeszcze ciuć głupawy i jeszcze długo bateryjkami nie zostaniemy... Wyższość "galarety" nad maszyną utrzymana! B) Cytuj
sambor Opublikowano 16 Września 2012 #28 Opublikowano 16 Września 2012 Ale marudzisz!!! :P Powtarzam to po raz drugi. Cytuj
kiminero Opublikowano 16 Września 2012 Autor #29 Opublikowano 16 Września 2012 Marudzenie jest niezbywalnym prawem każdego Polaka! :D Poza tym nie marudzę dla samego marudzenia, tylko dla dobra ogółu... Cytuj
sambor Opublikowano 16 Września 2012 #30 Opublikowano 16 Września 2012 Więc w imieniu ogółu dziękuję ale nie zawracaj adminom głowy w niedzielę :) Pozdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi