Neo Opublikowano 2 Marca 2012 #26 Opublikowano 2 Marca 2012 Ponieważ Biawar jest producentem bojlerów. Skoro jednak Galmet (producent bojlerów) i Elektromet (producent bojlerów) mają w ofercie (od niedawna) kotły - ma i Biawar. Ja tam wolę jednka kupić kocioł u producenta kotłów. Pozdrawiam. Cytuj
arczi001 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor #27 Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) ja jak bym mógł to bym nad viadrusem się w ogóle nie zastanawiał ale kotłownie mam przy domu w takiej hali warsztatowej i z deczka tam zimno w te mrozy które były -20 w kotłowni -8 no i jak bym tak gdzieś wyjechał albo coś to żeliwo by szlak trafił i by była d.... :wacko: a co do tego Optimaxa to ta dmuchawa może i fajny pomysł ale jak się tak drzwiczki podczas palenia otworzy żeby doładować paliwa to czy od tej temperatury z czasem tam się nic nie porobi to ja nie wiem ...... ale tak swoją droga to by się przydał choć jeden użytkujący użytkownik tego kotła heh Edytowane 3 Marca 2012 przez arczi001 Cytuj
DeeF Opublikowano 5 Marca 2012 #28 Opublikowano 5 Marca 2012 Pionierem nie będę w dziedzinie "Optimax",Viadrus już zamówiony,żeby było śmieszniej w Czechach - amen Cytuj
wonder Opublikowano 27 Sierpnia 2012 #29 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 A Westfalia? Ktoś pisał o tym kotle tutaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi