xpe Opublikowano 21 Października 2011 #1 Opublikowano 21 Października 2011 Witam wszystkich forumowiczów, mam problem z temperaturą (słabo grzeją) trzech nowo podłączonych grzejników do pomieszczenia gospodarczego. Podłączenia dokonali fachowcy. Nie znam się zbytnio na CO jednak mam pewne wątpliwości odnośnie podłączenia "powrotu" za pompą obiegową. Mam wrażanie że pompa wpycha wodę do powrotu. Proszę przeanalizować zdjęcie. Czekam na wasze opinie. Dzięki. Cytuj
kotłowy Opublikowano 21 Października 2011 #2 Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Witam Podzielam opinię powrót powinien być z drugiej strony pompy .A grzejniki są ciepłe tylko u góry? Edytowane 21 Października 2011 przez kotłowy Cytuj
xpe Opublikowano 22 Października 2011 Autor #3 Opublikowano 22 Października 2011 gdy pozostałe grzejniki w mieszkaniu są bardzo gorące, to te w pomieszczeniu gospodarczym są ciepłe tak jak wspomniałeś tylko u góry. Cytuj
kotłowy Opublikowano 22 Października 2011 #4 Opublikowano 22 Października 2011 Witam Czyli mały przepływ. Przypadkowy. Zaprosiłbym fachowca i do poprawki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi