kazik Opublikowano 2 Listopada 2009 #1 Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie wiem czy dobrze, że Adminie temat zablokowałeś, bo jest to temat kapitalnego znaczenia. Sam jestem przykładem, że na skutek nauk pobranych na tym forum mogę się cieszyć z pracy mojego kotła. Na prawdę nie wiele potrzeba by ludzi nauczyć optymalnie spalać paliwa, a wtedy i Sadpal zbędny będzie. Nie chodzi o to by wejść na poziom Heso, ale każdy może w tym względzie się znacznie podciągnąć. A może się mylę? :D Pozdrawiam Cytuj
marcin Opublikowano 2 Listopada 2009 #2 Opublikowano 2 Listopada 2009 Temat sadpalu był już poruszany wielokrotnie. Praktyką ułatwiającą czytanie forum jest, aby te same tematy były w jednym miejscu. W miarę możliwości więc kolejny raz zadane identyczne pytanie staram się przekierowywać do poprzednich wątków. Pomoże to zarówno zadającemu pytanie, który nie musi czekać na odpowiedzi jak i osobom przeszukującym nasze forum. Jeżeli ktoś życzy sobie temat kontynuować są jeszcze 2 otwarte tematy do których linki podałem. Edycja: Wypowiedź heso przeniosłem tutaj: https://forum.info-ogrzewanie.pl/index.php?...ost&p=32250 Pozdrawiam Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi