gerard1 Opublikowano 31 Października 2010 #1 Opublikowano 31 Października 2010 Proszę o pomoc w ustawieniu sterownika Titanic piec 35 kW Kaczmarek powierzchnia 200 m2 okna nowe dom nieocieplony . po 12 godzinach pracy miałem 3 wiaderka niedopalonego miału. Cytuj
gerard1 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor #2 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dodam tylko jeszcze , że mam podłączony bojler dwupłaszczowy 140 l. Cytuj
Marek Opublikowano 1 Listopada 2010 #3 Opublikowano 1 Listopada 2010 to nie ma znaczenia a instrujcje poczytał i zrozumiał ?? jak to ma działac Cytuj
ZBYNIQ Opublikowano 1 Listopada 2010 #4 Opublikowano 1 Listopada 2010 zwieksz przerwe miedzy podawaniem i zmiejsz nadmuch . przerwa +-5min nadmuch 40 procet Cytuj
gerard1 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor #5 Opublikowano 2 Listopada 2010 to nie ma znaczenia a instrujcje poczytał i zrozumiał ?? jak to ma działac oczekiwałem pomocy osób które mają jakieś doświadczenie z tym piecem dlatego zapisałem się na to forum a nie przemądrzanie się " doświadczonych forumowiczów" Zbynio dziękuję - trochę poprzestawiałem ustawienia i na razie jakoś działa. Ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z takim sterownikiem to chętnie poczytam rady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi