KasiaSiemce Opublikowano 9 Marca 2008 #1 Opublikowano 9 Marca 2008 Witam! Może ktoś doradzi jaki wybrać piec do c.o. (opał-drewno)w mieszkaniu - pow. 70m2 , wysokie, dobrze ocieplone. Średnica komina 140. Budynek nie ma właściciela więc chcę ograniczyć wkład finansowy do niezbędnego minimum. Z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj
kwinto29 Opublikowano 11 Marca 2008 #2 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam ja miałem kocioł co Viadrusa U22 (żeliwny 11,7kW) i ogrzewałem nim 80m2 podobnie jak Twoje, obecnie mam Linga Duo ze ślimakiem tyle że w piwnicy. Viadrus był i jest super ale kocioł w domu to sprzątanie non stop, dodatkowo grzałem elektrycznym Kospelem 8kW. Cytuj
Neo Opublikowano 12 Marca 2008 #3 Opublikowano 12 Marca 2008 Witam Właśnie miałem tego Viadrusa polecić ;-) Albo jego następcę u 26. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi